Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
ledna

Cirk La Putyka: BOOM vol. 2

Jatka78

zpět na výpis akcí
 

Na jevišti vystoupí v představení BOOM 2 umělci z Cirku La Putyka a Kyjevské akademie divadelního a cirkusového umění.

Začátek:28. 01. 23
Konec:29. 01. 23
Cena:od 690 Kč
Čas:15:00 - 20:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Generace Z. Heads down generace. Young blood. Jaké mají hodnoty a sny? Žijí opravdu izolovaně s mobilními telefony v rukou a sluchátkami v uších? Prostřednictvím vrcholného cirkusu vám poví svůj příběh. Budou hrát o svobodě a o všem, co se nás dotýká a co máme společné. Pojďte za(žít) ten neskutečný příval energie mladé generace, kterou spojila válka a cirkus.

Na jevišti vystoupí umělci z Cirku La Putyka a Kyjevské akademie divadelního a cirkusového umění. Zažijete strhující párovou akrobacii, cyr wheel, šály, kruhy, čínskou tyč, žonglování, a také klauny, break dance, street dance nebo současný tanec. To vše za doprovodu uhrančivé živé elektronické hudby. Prostřednictvím cirkusového umění vám propůjčí svůj pohled na život, který se může stát inspirací pro nás všechny.

Světová premiéra sklidila nadšené ohlasy od diváků i médií na Fringe festivalu ve skotském Edinburghu v srpnu 2022.

Začátky představení v sobotu v 15:00 a 19:30, a v neděli v 18:00.

Jatka78
Tel:
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: