Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
ledna

Lobkowiczký palác - vycházky

Praha Neznámá

zpět na výpis akcí
 

Účastníci vycházky budou mít možnost se dozvědět kdy a kým byl palác postaven, za jakých okolností se dostal do vlastnictví Lobkowiczů.

Datum:28. 01. 23
Cena:od 300 Kč
Čas:10:30 - 12:30
Kategorie: poznání|po praze, památky, ostatní

Dále se návštěvníci dozví o pohnuté historii paláce v období 20. století. Uvidí unikátní portrétní galerii nejvýznamnějších představitelů Lobkowiczů, ale i dalších šlechtických rodů, jejich sbírku keramiky, obrazů, zbraní, atd, a také sbírku hudebnin, neboť Lobkowiczové se vždy hudbě aktivně věnovali a byli i štědrými mecenáši. Prohlídka zahrnuje mnoho sálů, ale také kapli, kde Polyxena z Lobkowicz uchovávala slavné Pražské Jezulátko. Bonusem prohlídky je úchvatný výhled z balkonu, na který v rámci prohlídky též vstoupíme.

Praha Neznámá
Tel:
Jiřská 3, Praha 1
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: