Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
února

Děti Nagana - Filmová premiéra

Bontonfilm

zpět na výpis akcí
 

Žádný sen není příliš velký.

Začátek:22. 02. 23
Konec:26. 02. 23
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Příběh se odehrává v roce 1998 a začíná okamžikem, kdy celá třída děti sleduje semifinále zápasu českých hokejistů na ZOH v Naganu. Překvapivé vítězství Čechů v zápase i celém turnaji ovlivnilo celou řadu tehdejších dětí. 

Takřka každý kluk chtěl v té době hrát hokej a být novým Haškem, Jágrem, Růžičkou, Dopitou, Šlégrem… A dvanáctiletý Dominik Málek, kterému říkají Dome, nebyl výjimkou. Příběh je o přátelství, sportu, sociálních vztazích nejen na sídlišti, hrdosti, euforii ze sportovní události a hlavně outsiderech, kterým někdo dá šanci vyniknout a jít si za svými sny.

REŽIE: DAN PÁNEK

PRODUCENTI: MICHAL VIKTORIN, PETR SEKANINA DAN PÁNEK, JAN LENGYEL, MARTIN BEINHAUER, MARTIN PALÁN, ONDŘEJ KULHÁNEK 

KOPRODUCENTI: INNOGY, BONTONFILM

SCÉNÁŘ: DAN PÁNEK

KAMERA: DAVID PLOYHAR

HUDBA: JIŘÍ HÁJEK

HRAJÍ: TOM BRENTON, HYNEK ČERMÁK, KLÁRA ISSOVÁ, JOHANKA RACKOVÁ, OTAKAR BROUSEK, PAVEL BATĚK, TAŤÁNA MEDVECKÁ, FABIAN ŠETLÍK

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: