Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Se závěrem roku přichází i oblíbená akce Týden sportu zdarma!

Začátek:25. 12. 22
Konec:31. 12. 22
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 23:59
Kategorie: sport|ostatní

Jít si zacvičit, zaplavat si, zahrát si squash, nebo vylézt na horolezeckou stěnu a ještě k tomu zcela zdarma! Hlavní město Praha pro vás jako každou zimu připravuje vánoční dárek v podobě projektu Týden sportu zdarma.

Předem děkujeme všem provozovatelům sportovišť, kteří se rozhodnou k Týdnu sportu zdarma připojit a umožní tak Pražanům volný vstup na svá sportoviště. Tato akce může být realizována především díky Vám!

Mezi Pražany velmi oblíbený Týden sportu zdarma proběhne, jako každý rok, od 25. do 31. prosince 2022. Obyvatelé hlavního města budou opět mít možnost zdarma si zasportovat a vyzkoušet si nejrůznější sportovní disciplíny jako například beach volejbal, baseball, bouldering, spinning, nebo třeba minigolf.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: