Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
prosince

Silvestrovská párty

Cloud 9 sky bar & lounge

zpět na výpis akcí
 

Buďte ve středu pozornosti ve stylovém sky baru Cloud 9 na střeše hotelu Hilton Prague, kde se konají ty nejexkluzivnější oslavy.

Datum:31. 12. 22
Čas:19:30 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Užijte si vzrušující atmosféru jednoho z nejlepších pražských sky barů a mihotající světla rušného města pod vámi. Přijďte k nám oslavit nezapomenutelnou noc vysoko pod širým nebem s prémiovou večeří formou rautu, speciálními vystoupeními, soukromým ohňostrojem, DJs a dalšími třpytivými překvapeními.*

12 990 Kč na osobu – místa s výhledem na město
14 990 Kč na osobu – prémiová místa s přímým výhledem na město

*Tento balíček v Cloud 9 Sky Bar & Lounge zahrnuje neomezenou konzumaci šampaňského, prémiových bílých a červených vín, koktejly na bázi šampaňského, destiláty a další drinky až do zavírací hodiny. Vstup do Cloud 9 Sky Bar & Lounge je jen pro dospělé.

—-

CLOUD 9 AFTER-PÁRTY
Od 23 hodin do 3. hodiny ranní

Milujete pozdní noční večírky a chcete být v centru dění? Pak si nenechte ujít tuto jedinečnou oslavu a připojte se k nám na dechberoucí after-párty! Každá vstupenka zahrnuje neomezenou konzumaci z otevřeného baru Cloud 9 a bufetu s dezerty.

5 990 Kč na osobu – bez možnosti rezervace místa k sezení
Tato párty je exkluzivní – k dispozici je pouze 120 vstupenek!

Rezervujte si místo na večeři nebo párty na tel.: +420 224 842 023 nebo e-mailem: festivedesk.prague@hilton.com
 

Cloud 9 sky bar & lo...
Tel: 224 842 999
Pobřežní 1
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: