Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Stylové “Dobrokousky” od M-Ocean: Pop-up na Kodaňské, který pomůže seniorům.

Datum:10. 12. 22
Čas:10:00 - 14:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Co si z pop-upu odnesete? Odnést si můžete vázy a svícny uvolněné ze skladu agentury M-ocean, která pořádá udržitelné události, a vázané květiny od ekologického květinářství Plevel. Samozřejmě i další předměty od Sue Ryder.
Koho podpoříte? Svým nákupem podpoříte kvalitnější život českých seniorů.
Co vás dále čeká? Adventní nálada. Vypijte si s námi horký drink a pokud budete chtít, my vám na oplátku povíme o hodnotách a aktivitách sítě dobročinných obchodů Sue Ryder.

Zároveň si s námi můžete popovídat o aktivitách Sue Ryderu, nakoupit si vánoční dárky a inspirovat se k udržitelné a šetrné vánoční výzdobě. Dar z vašeho nákupu poputuje na podporu českým seniorům.

Sue Ryder je je česká nezisková organizace se sítí dobročinných obchodů, která od roku 1998 pomáhá seniorům a jejich blízkým ve chvílích, kdy stáří začíná přinášet starosti.

Plevel je umělecký projekt Beaty Alexové a fotografky Adély Zapletalové. Postupem času vzkvétal v jedno z prvních českých ekologických květinářství.

Rádi bychom také poděkovali platformě Social Business Breakfast, na které vznikla myšlenka event realizovat. SBB je networkingové setkání zajímavých projektů, které zároveň propojuje firmy, státní segment a neziskovky – vše z rukou Marie Froulíkové.

Akce probíhá v sobotu 10. 12. od 10–14 hodin na adrese dobročinného obchodu Sue Ryder, Kodaňská 582/39, Praha 10–Vršovice.

Domov Sue Ryder, o.p.s.
Tel: 774377124
Kodaňská 582/39
Praha 10, 10100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: