Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
listopadu

Kluziště River Rink otevření

River Rink Karlín

zpět na výpis akcí
 

Kluziště v Praze, které vás bude bavit, i když ani nestoupnete na led!

Datum:19. 11. 22
Cena:145 Kč
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: sport|lední sporty

// ledové kluziště 15x30m
// vyhřátý après-skate bar
// gastro zóna & svařák
// půjčovna bruslí
// pravidelné akce

Karlínské kluziště River Rink druhým rokem nabídne prémiové bruslení s kvalitním a pečlivě udržovaným ledem, zateplený Aprés Skate bar s gastro zónou a řadu doprovodných akcí. Návštěvníci zde mohou zavítat na veřejné bruslení kdykoliv během týdne od 10:00 do 22:00, během víkendu již od 9:00. V ranních hodinách bude ledová plocha k dispozici pro privátní rezervace. Stejně tak ji budou organizátoři nabízet k pronájmu pro speciální akce – firemní večírky, teambuildingy nebo například oslavy. 

„Chceme návštěvníkům nabídnout zábavu na ledě i mimo něj. Proto bude součástí komplexu i letos vytápěný stan s barem, kde si přijdou na své nejenom bruslaři ale také jejich doprovod, a to i díky připravovanému programu. Naším cílem je přinést Pražanům místo, kde mohou aktivně v zimě strávit klidně celý den,“ říká Vít Bouše, organizátor projektu Kluziště Praha.
 

River Rink Karlín
Tel:
Karolinská 8
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: