Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
listopadu

Noc divadel / Subtopia: Resilience

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Site-specific projekt kolektivu Subtopia rozzáří tmu a protkne místa Invalidovny v performativně-výtvarných instalacích na téma odolnosti.

Datum:19. 11. 22
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Umělci a umělkyně se noří do hlubin prostorů Studia ALTA i do hlubin sami sebe a formou performativně výtvarných instalací zkoumají téma odolnosti.

Odolnosti v prostředí, kterým jsou obklopeni.

Odolnosti v době, ve které žijí.

Odolnosti ve společnosti, které jsou součástí.

~

Participující umělci a umělkyně:

Anežka Medová, Judita Mejstříková, Simona Rybová, Matouš Ondra, Filip Horn, Natálie Vacková, Jolana Šturmová, Natálie Podešvová, Jitka Ribárová, Štěpána Nlasa Mfuta, Magdaléna Vrábová.

Subtopia

Subtopia, o místech pro změnu a odolnost, je strategický partnerský projekt realizovaný za podpory programu EU Erasmus+ prostřednictvím belgicko-vlámské agentury National Youth in Action Agency JINT.

Subtopia se zaměřuje na roli kulturních a kreativních míst napříč Evropou jako iniciátorů změn ve společnosti a útočiště odolnosti. Subtopia chce vybavit pracovníky a mladé lidi v kulturních a kreativních místech tak, aby se stali iniciátory změn v jejich místním prostředí a komunitě.

Studio Alta
Tel: 605 439 612
Sokolovská 136/24
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: