Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
října

Kolotoč Manifesto Anděl

Manifesto Anděl

zpět na výpis akcí
 

Okouzlující nasvícený kolotoč bude zdobit prostor a bavit malé i velké od začátku října až do konce února příštího roku.

Začátek:05. 10. 22
Konec:28. 02. 23
Cena:80 Kč
Čas:11:00 - 22:00
Kategorie: pro děti|Zábava

V závěru roku Manifesto vždy ožívá překvapivou instalací, aby se stalo moderní alternativou zimních či předvánočních pražských trhů. Pro letošní sezonu si Manifesto připravilo okouzlující nasvícený kolotoč, který už stojí před západním vstupem do Manifesta Anděl. Bude zdobit prostor a bavit malé i velké od začátku října až do konce února příštího roku. Hosté se tak mohou ponořit do blížící se zimní sezóny a projet se na této atrakci s francouzským šarmem. 

Koník nebo kočár? 
Kolotoč je umístěn před hlavním vchodem do Manifesta na nároží ulice Ostrovského. Je již plně připraven k prvním projížďkám a k posezení pro mladší ročníky je k dispozici osm koní a jeden kočár jak pro Popelku, které doplňují tři kavárenské kulaté stolky pro uvolněnější zážitek všech, kdo už koníkům odrostli. 

Projížďka pro malé i velké
Kolotoč v Manifesto Marketu bude otevřen každý den od 11 do 22 hodin, stejně jako otevírací doba Manifesta a všichni, kdo do Manifesta zavítají, si mohou užít jedinečnou příležitost prožít nostalgické chvíle a vytvořit si pohádkové vzpomínky. Umístění kolotoče umožňuje bezbariérový přístup, který ocení třeba rodiče s kočárky. Od tohoto týdne po celé zimní období až do konce února 2023 se tento kolotoč stane stálicí zimní sezóny. Vstupenky bude možné bezhotovostně zakoupit přímo u obsluhy kolotoče za cenu 80 Kč na standardní 3 minutovou jízdu.

Něco na zahřátí
Během jízdy na kolotoči, ale i mimo něj si bude možné vychutnat nová zimní menu restaurací a teplé nápoje, kupříkladu originální horké koktejly z baru SOOT. Sezóna svařáku bude oficiálně zahájena 1. listopadu, ale již od 15. října bude svařák k mání u okénka restaurace Barva, která s kolotočem přímo sousedí.

Mezi nápoji na zahřátí je horký exotický koktejl Milky Way, který obsahuje kořeněný rum v kombinaci s banánovo-pandanovým oleo saccharem a kokosovou pěnou, nebo si hosté mohou vychutnat drink Spiced Toddy, obsahující gin a dvě ingredience typické pro tuto sezonu: dýni s mandarinkou. Z nealkoholického menu zahřeje horká limonáda plná koření, lesního ovoce a jasmínu, provoněná zázvorem. Již brzy si návštěvníci vychutnají i oblíbený svařák, odrůdy Modrý Portugal.

Venku nebo vevnitř? 
Market je již zastřešený, vytápěný a připravený na změnu počasí, a tak si zákazníci mohou užít řadu atrakcí a zajímavých eventů; zimní kino, jazzová kapela a živá hudba jsou jen upoutávkou na program, který si Manifesto připravilo. Centrálnímu křídlu bude dominovat klavír, který bude vybízet umělce a milovníky hudby ke hře a k poslechu, ke společnému setkávání a užívání si pozitivní energie. Aktuální program naleznete na webu či facebookové stránce. 

Otevírací doba
Manifesto Anděl
Po – Ne: 11 – 22 

Manifesto Anděl
Tel:
Ostrovského 34
Praha 5 - Smíchov, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: