Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
května

Františkovy lásky

Bio Oko

zpět na výpis akcí
 

Ulice Františka Křížka se na jeden den promění na netradiční sousedskou slavnost Františkovy lásky.

Datum:01. 05. 22
Cena:od Zdarma
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina

Bio Oko pořádá netradiční prvomájovou slavnost Františkovy lásky již posedmé. Sousedskou hostinu odstartuje ve 12:00 společný oběd u velké tabule v prostoru před kinem. Hodovat se však bude i po zbytek odpoledne až do 20. hodiny. Je vítáno, aby návštěvníci Františkových lásek nosili kulinářské příspěvky na společný stůl a na místě tak mohla vzniknout sousedská výměna tradičních rodinných receptur. Součástí programu bude také divadlo pro děti, animační dílna, workshopy, škola vokálu a samozřejmě taky dobře zásobený bar kina a stánky s občerstvením. Vstup na venkovní program je zdarma.

Přímo v prostorách kina se mohou návštěvníci nedělní slavnosti těšit na prodej merche Bia Oko (diáře, ledvinky, taštičky...) spojený s „hrabárnou“ posledních kousků starších motivů. Výtěžek z prodeje věnuje kino na charitativní účet pro Ukrajinu. Retro vintage second hand Kuzmarkt využije prostory na další Letenský blešák.

Ani promítačka Bia Oko nebude mít nedělní klid. Už v 10 ráno, kdy se venku bude vše ještě chystat, čeká na malé diváky (a jejich rodiče) projekce animáku Zlouni. Děti si můžete „odložit“ také na projekce filmů Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství s českým dabingem ve 12:20 nebo Proměna v 15:20. V 17:30 se na plátno chystá Amélie z Montmartru, která je tváří letošního vizuálu. Večer mohou diváci zajít ještě na snímek Nejhorší člověk na světě, který celou slavnost zakončí.
Vedle oblíbeného vnitřního baru, bude pro odpoledne zřízen i bar venkovní a jako vždy bude ulice Františka Křížka poseta stánky z okolních podniků. Bistro Koule nabídne své sýrové kuličky, Teplá kačka legendární asijské dim sum knedlíčky. Výběr z občerstvení doplní ještě Ezra's Bagels a More than Nuts.

Od 12 do 18 hodin mohou dospělí i děti navštívit některé ze zábavných workshopů. Muddum Art Space chystá keramický workshop, kreativní centrum Vzletná nabídne možnost výroby létajících příšer a stylové papírnictví Papelote se bude snažit dokázat, že kreativita začíná na papíře. Všechny zmíněné stánky budou na místě prodávat svůj sortiment. Aeroškola chystá pro děti oblíbenou animační dílnu a Prague Sirens zase školu vokálu i vystoupení. V 15:15 si pro děti přichystal Alfréd ve dvoře 30minutové divadelní představení Vlk Šedivák. Pokud si po některé z projekcí budou chtít diváci protáhnout tělo, mohou se připojit na jógu. Jóga Letná chystá v 16:00 do 17:00 lekci pro začátečníky. V 19:15 se můžeme těšit na hudební vystoupení jazzové formace Petra Ernyei Trio.

Malý stánek před Okem bude mít i cestovatelský obchod Pod 7 kilo s demonstrací par svých super lehkých věcí. Running Mall ukáže, jak má probíhat správný běžecký trénink a zájemci si zde mohou zkusit diagnostikovat správný došlap.

Bio Oko
Tel: +420 233 382 606
Františka Křížka 460/15
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: