Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
září

Ukliďme Česko

Ukliďme Česko

zpět na výpis akcí
 

Přidejte se na dobrovolnickou úklidovou akci, jejímž cílem je uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a nepořádek.

Datum:17. 09. 22
Čas:06:00 - 22:00
Kategorie: poznání|fauna a flora

Počet členů organizačního týmu Ukliďme Česko by se dal spočítat na prstech jedné ruky. Největší podíl na celé akci máte ovšem vy – naši dobrovolníci. Jen díky vám je totiž možné úklidovku úspěšně uskutečnit v takovém rozsahu.
Srdcem akce jsou dobrovolní organizátoři místních úklidů. To jsou lidé, kteří se chopí zodpovědnosti a zorganizují úklid v místě, které si sami určí. Od začátku až do konce se pak starají o hladký průběh akce. My jim k tomu poskytujeme naše know-how, v době hlavních úklidových vln (předem ohlášených velkých úklidů na jaře a na podzim) také pevné pytle na sesbíraný odpad a kdykoliv během roku veškerou další potřebnou podporu.
Organizátoři mají "pod palcem" skupinku dobrovolníků. Ti vyplní registrační formulář a na interaktivní mapě úklidů si vyberou jim nejvíce sympatickou skupinu, ke které se připojí. V termínu akce se pak sejdou na "místě činu" a uklidí. Společně.
Významný podíl na uskutečnění akce mají také všichni, kteří nás podporují, a to ať už finančně, materiálně anebo mediálně.

Uklízíme všichni. Společně. V jeden den. Do úklidových akcí se zapojují lidé ze všech koutů České republiky. Uklízejí školáci, politici, úředníci, skauti, děti z dětských domovů, vysokoškoláci, důchodci, programátoři, lékaři, prodavači, ekologové, turisti, pejskaři, pankáči … Prostě všichni, na koho si vzpomenete. Uklízíme společně!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: