Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
února

ALTA tým a hosté: Kabinet kuriozit

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Zažijte s námi performativně-výtvarnou instalaci, v níž opustíte každodenní logiku a vstoupíte do jiných vrstev své osobnosti.

Začátek:11. 02. 22
Konec:12. 02. 22
Cena:od 100 Kč
Čas:18:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Je to magie nebo klam?

Představte si západní křídlo Invalidovny jako hrad (tajemný s strašidelný?), který můžete svým tempem pomalu objevovat, místnost po místnosti. Překvapení i bizarnosti, které zde budete nacházet, budou možná za hranicí vašeho každodenního chápání.

Propadněte se do světa imaginace, která vám dovolí uniknout pozemským starostem, naplní vaše povážlivé touhy a udělá z vás objekty surreálního obrazu. 

Speciální edici Kabinetu kuriozit společně vytvořili kreativní bytosti, které měly odvahu a využily bezpečný prostor pro sdílení svých niterných děl popírajících běžnou reality a provokující zaběhlý řád. 

V tomto specifickém eventu pootevíráme zazimované dveře Invalidovny a dovolujeme divákům nahlédnout do jejích skrytých zákoutí z jiných perspektiv. 

Prostor bude bez omezení otevřen 11. a 12. 2. od 18:00 do 21:00.

Studio Alta
Tel: 605 439 612
Sokolovská 136/24
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: