Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
ledna

Year of the Tiger

Manifesto Anděl

zpět na výpis akcí
 

Vkročte do roku Tygra s kreativními workshopy. Nenechte si ujít šanci nahlédnout do zvyků asijské kultury a oslavy lunárního Nového roku.

Datum:30. 01. 22
Čas:11:00 - 14:00
Kategorie: poznání|ostatní, workshopy, cestování

Ve spolupráci s Česko-Tchajwanskou společností se můžete zúčastnit novoročního tvoření ve skupinách po 10 lidech a vybrat si můžete ze 3 časových slotů po hodinách.

Během jedné hodiny vás čeká krátký úvod o oslavách lunárního Nového roku, poté následuje tvorba unikátních obálek na peníze, které se tradičně používají k novoročnímu obdarování blízkých pro štěstí. Další aktivitou bude výroba tradiční loutky tančícího lva, kterou je ikonou pro tyto oslavy a tanec draka nebo lva lze spatřit na ulicích během oslav příchodu nového roku. Součástí workshopu je i tradiční hra s kostkami.

Veškeré výtvarné materiály i pomůcky budou již připravené, takže si s sebou kromě dobré nálady a kreativity nemusíte nic vzít. Každá osoba si může výtvory odnést domů za poplatek 250 Kč. Rezervujte si svá místa na shop.manifestomarket.com (bit.ly/3nE4IoY).

Manifesto Anděl
Tel:
Ostrovského 34
Praha 5 - Smíchov, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: