Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
října

Notabene v Chabrybárně

Kalendova Chabrybárna

zpět na výpis akcí
 

Podzimní rybí gastro akce s klukama z Nota Bene jako takový Warm-up před říjnovým Rybobraním.

Datum:02. 10. 21
Čas:12:00 - 22:00
Kategorie: gastro|restaurace, ostatní

Kalendova Chabrybárna v Dolních Chabrech si zakládá na tradici a úctě k řemeslu. V jejich podání nejvyšší kvalita a čerstvost získává zcela nový rozměr. Spojením s jedinečným týmem kuchařů z restaurace Nota Bene vzniká báječná akce, která se uskuteční již tuto sobotu 2.10.2021 od 12h.

Každý rok v říjnu se v Chabrybárně koná Rybobraní a letos tomu přechází tzv. Warm-up v režii Kalendů a Nota Bene. Grilovat se bude na venkovním grilu Remundi a v nabídce budou jídla z čerstvých ryb. Značka bez kostí!

Menu, které se bude v tento den podávat, obsahuje báječné Rybí Halászlé, nepředvídatelnou Koprovku s grilovaným bramborem a grilovaným pstruhem lososovitým. Nesmí chybět Kapří karbanátek na domácím chlebu, který následují Rybí saláty a uzené ryby.

Pitný režim zajištěn. Místní pivo 12° od Dvou Kohoutů a skvělá vína, která udělají společně se skvělými pokrmy z obyčejné soboty wow zážitek.

Kalendova Chabrybárna
Tel: 731 448 848
Pod Zámečkem 92
Praha, 184 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: