Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
října

Be2Can

Be2Can

zpět na výpis akcí
 

Divácky atraktivní přehlídka filmů z největších festivalů se vrací do kin po celé České republice. 

Začátek:06. 10. 21
Konec:12. 10. 21
Čas:15:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Berlín, Benátky a Cannes po roce okleštěných festivalů otevřely své brány naplno a Be2Can se tak vrací s širokou nabídkou – 11 filmů bude tvořit program osmého ročníku.
 
„Dobrý film je vakcínou pro duši. Be2Can nabízí hned tři – Berlinale, Benátky a Cannes. Pokud filmům necháte průchod, garantujeme Vám pozitivní vedlejší účinky, které ve Vás zanechají stopu. Svět se pomalu léčí, ale filmový svět nikdy neochořel. Je dokonce zdravější než kdykoli předtím. Důkazem jsou tři „A“ festivaly, z kterých již osmý rok přinášíme do českých a slovenských kin ty nejlepší filmy z hlavních soutěží. Filmy se stále mění, ale mise Be2Can zůstává stejná. I tento rok přineseme divákům koktejl filmů jak od režisérských superstar, tak od úplných nováčků. Pohled filmových autorů a autorek na současný svět bude na Be2Can často mrazivý, jako například ve filmu Nitram, zavřete oči při znepokojujícím vítězi Zlaté palmy Titan, nebo se zasmějete a zamilujete do umělé inteligence ve filmu Miluj svého robota. Tento rok přineseme 11 premiér. A každá jedna stojí za vpíchnutí do vašeho systému,“ láká na přehlídku filmů kreativní ředitel Dominik Hronec.
 
Berlinale
Miluj svého robota
Přirozené světlo
 
Benátky
Sněžit už nikdy nebude
Drazí soudruzi
Mainstream
 
Cannes
Začátek
Uvolnit pěsti
U Petrovových řádí chřipka
Miloval jsem svoji ženu
Nitram
Titan

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: