Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
srpna

Letní kino: Horečka sobotní noci

Kino Humanita

zpět na výpis akcí
 

Osmička žije a Káva Na Dobrém Místě vás zvou na letní kino s posezením u dobrého jídla a pití.

Datum:13. 08. 21
Cena:100 Kč
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Přijďte posedět do dvorany libeňského kina Humanita, jen 150 metrů od metra Palmovka. Kino bylo v provozu do 60. let, nyní je obnovováno. Je otevřeno každý pátek k posezení a občerstvení už od 19 hodin, přijďte si dát výborná piva z minipivovarů, víno nebo něco k snědku. Promítáme se setměním (cca od 21:00).
Za 390 Kč možno od 20:30 hod. do konce promítání neomezeně konzumovat víno a pivo (na čepu řemeslné pivovary).

Tento pátek hrajeme Horečku sobotní noci (1977).
Devatenáctiletý brooklynský rodák Tony Manero (John Travolta) žije pro sobotní noci na místní diskotéce, kde se díky svým stylovým tanečním kreacím stává králem klubu. Mimo něj však jeho život není tak růžový. Doma se Tony neustále hádá s otcem a musí soutěžit se svým bratrem, který se stal knězem a rodina o něm má poněkud zidealizované mínění. Uspokojení mu nepřináší ani jeho práce v obchůdku s barvami. Všechno se ale změní, když na diskotéce zahlédne Stephanii Manganovou (Karen Lynn Gorneyová) a začne s ní trénovat na taneční soutěž. Stephanie sní o světě za hranicemi Brooklynu a její plány odstěhovat se za most na Manhattan navždy změní Tonymu život.

Kino Humanita
Tel:
Novákových 489/20a
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: