Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
června

Ginfest

Barlife

zpět na výpis akcí
 

Barlife již po páté představí na jednom místě nejvýznamnější výrobce a distributory, kteří se budou dělit s návštěvníky o svoji lásku a vášeň k ginu.

Datum:26. 06. 21
Cena:350 Kč
Čas:13:00 - 21:00
Kategorie: gastro|bary a pivnice, ostatní, festivaly

Nabídnou nejen vzorky svých značek k ochutnání, ale také vás seznámí s jejich příběhy a zajímavostmi. Pátý ročník Ginfestu se koná 26. června 2021 v Praze, v nejvyšších prostorách obchodního centra Máj.

Ginfest nabízí jedinečný zážitek pro všechny vaše smysly. Můžete se těšit na semináře a workshopy od předních českých barmanů a odborníků.

PROGRAM 2021

Ginfest nabídne jedinečný zážitek pro všechny vaše smysly. Můžete se těšit na semináře od předních barmanů a odborníků. 

14:00 - 14:30

S čistou hlavou a příchutí ginu  / Tomáš Mozr

Lidé si již zvykli na různé nealkoholické alternativy, které jim připomenou dobře známou chuť jejich oblíbeného alkoholického nápoje. Nealkoholické pivo, víno či sekt tak již nejsou překvapením, naopak svět nealkoholických destilátů představuje pro mnohé stále ještě jednu velkou neznámou. Seminář věnovaný nealkoholickým alternativám vůči ginu, který povede Tomáš Mozr, se proto zaměří nejen na trend této nové kategorie, ale také na jeho historii, výrobu i využití v mixologii.

15:00-15:30

Bohemian Gin / Martin Žufánek

Život je potřeba si vychutnat, objevte svět Bohemian. Svět tradičního českého kořenářství a nadšení lihovarníka a pravdoláskaře Martina Žufánka. Typický jalovec ve spojení s českou loukou vás přenesou do úžasně voňavého a chutného Bohemian světa. Na zdraví!

16:00 - 16:30

Tōsh Gin, originál z Moravy / Jura Omelka

Moravian Dry Gin vyrobený v malých šaržích na historickém kotlíku pro destilaci whisky. Podle doložených dokumentů byla v Těšeticích zahájena výroba ginu už v roce 1979 pod názvem GIN TON. Tōsh Gin, s komplexní, silnou a vyváženou chutí s důrazem na bohaté citrusové a jalovcové tóny, s dlouhým dozvukem českého máku, moravského sladkoplodého jeřábu a šípku, navazuje na tento odkaz moderní recepturou a cílí na gin pro výrazný gin tonic.

17:00 - 17:30 

Bombay Sapphire & Oxley Gin / Tomáš Kučera

Na tomto semináři Vám portfolio ambasador společnosti Bacardi-Martini Tomáš Kučera vysvětlí, co stojí za celosvětovým úspěchem ginu Bombay Sapphire, jaké benefity přináší použitá technologie Vapor Infused a pro opravdové ginové nadšence představí i výraznější variantu Star of Bombay. Třešničkou na dortu pak bude unikátní Oxley London Dry Gin, který se vyrábí pomocí metody „Cold Distilled“, což v tomto případě znamená destilace ve vakuu při mínus 5 stupních Celsia.

18:00 - 18:30 

Malfy - Super prémiový ochucený gin z  Itálie / Jiří Richter

Ginový ambassador společnosti Jan Becher Pernod Ricard, Jiří Richter, vám na tomto semináři představí super prémiový gin MALFY. Gin MALFY se destiluje v Itálii, je inspirován italským pobřezím Amalfi  a je přímo ztělesněním italského LA DOLCE VITA.  Těšit se můžete také na degustaci všech tří variant - Con Limone, Gin Rosa a Con Arancia.

Barlife
Tel:
Národní, OD Máj
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: