Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
dubna

Run and Help

Konto Bariéry

zpět na výpis akcí
 

Téměř 6 milionů korun a pomoc pro desítky lidí se zdravotním postižením.​ To je šest úspěšných ročníků Run and Help.

Začátek:19. 04. 21
Konec:20. 06. 21
Čas:00:00 - 23:59
Kategorie: sport|běh a kolo, Benefiční

Sedmý ročník Run and Help se uskuteční od 19. dubna do 20. června 2021.
Každý rok se do charitativního běhu zapojují tisíce nadšenců, kterým není lhostejný osud druhých. Jsou mezi nimi rodiny, děti, party přátel a zaměstnanci, kteří chtějí drobným finančním obnosem pomoci svým handicapovaným spolužákům, kamarádům či kolegům.

V letošním roce budeme běhat pro Ondřeje.  Tváří sedmého ročníku bude moderní pětibojař a olympijský vítěz David Svoboda. 

Komu pomáháme v roce 2021
Stejně jako v předchozí ročnících můžete běhat pro své handicapované kamarády, spolužáky nebo kolegy. Pokud nikoho takového v okolí nemáte, nic se neděje. Také v roce 2021 budeme totiž mít Run and Help jeden zaštiťující příběh. Budeme běhat pro jedenáctiletého Ondřeje, kterému od narození chybí levá ruka. Z výtěžku mu přispějeme na bionickou protézu.

Kolik mám přispět?
Každý účastník sám si řekne, kolik chce přispět. Můžete si určit pevné startovné, můžete také přispívat za každý uběhlý kilometr, či jinou předem určenou vzádlenost. Příspěvky jsou zcela dobrovolé. 

 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: