Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
března

Online premiéra filmu Sebepoznání

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Film Sebepoznání je skutečný příběhový dokumentární film Tomáše Adama.

Datum:21. 03. 21
Cena:Zdarma
Čas:21:00 - 22:30
Kategorie: kultura|kina

Těšit se můžete na netradiční uchopení, kdy jsou výpovědi osobností prolnuty s příběhem autora a jsou zasazeny do děje filmu.

O čem film je:
Sofie po rozvodu svých rodičů odlétá do Indie a Asie, kde tráví čas. To jí umožňuje se vzdálit od nepříjemností, které pociťuje a poznává nové kultury, ale také sama sebe.
V tomtéž čase její kamarád Tomáš prochází velkou osobní krizí a rozvodem. To ho vede na cestu sebepoznání a hledání odpovědí. Oslovuje největší osobnosti a ptá se na životní otázky. Setkání s osobnostmi bylo pro Tomáše klíčem k pochopení jeho životní nerovnováhy a přijetí sebe sama.
Nyní se Sofie a Tomáš opět setkávají a vyrážejí spolu na výlet do srubu, který si před lety slíbili. V průběhu setkání se Tomáš několikrát zasní a vybavuje si rozhovory s osobnostmi. Sofie vnímá a pozoruje jistý klid v Tomášovi. Začne se zajímat o Tomášovu cestu. Při večeři se však stane něco, co Sofie v žádném případě nečeká.

Nechte se pozvat do skutečného příběhu, kde s vámi sdílí téměř 40 osobností své zásadní zjištění a vědění o životě.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: