Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
února

ONLINE: Zachraňuji slony v Africe

Kolem světa

zpět na výpis akcí
 

Osm let života mezi divočinou, pytláky a překupníky střední Afriky

Datum:04. 02. 21
Cena:od 99 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: poznání|cestování

Střední Afrika je nejméně navštěvovanou částí světadílu, přestože její rozmanitost – přírodní i kulturní – je velmi lákavá. Zároveň je bojištěm, kde proti sobě stojí silná armáda pytláků, překupníků a zkorumpovaných úředníků proti snahám dosud divokou tvář tohoto regionu ochránit. Je o co bojovat – mizející druhy lidoopů, luskounů i slonů pralesních v Konžské pánvi i poslední lvi, žirafy či hroši v savanách severněji. Některé z tamních států stojí na chvostu stability, rozvoje či bezpečnosti a to z nich činí pro ochranáře nelehké území. O svých letitých zkušenostech se středoafrickým cestováním, životem a ochranou tamní přírody promluví Arthur F. Sniegon, zakladatel českého spolku Save-Elephants.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: