Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
února

ONLINE: Na kole přes Afriku

Kolem světa

zpět na výpis akcí
 

Jako šestadvacetiletý se Tadeáš vydal na sólovou expedici přes Afriku a na kole přejel celý kontinent od severu až na jih podél západního pobřeží.

Datum:03. 02. 21
Cena:od 99 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: poznání|cestování

V roce 2016 vyjel z Prachatic s cílem došlapat do Kapského Města v Jihoafrické republice. Ovšem jeho cesta skončila už v Maroku, kde ho parta zlodějů připravila o kolo. O rok později však vyrazil znovu, tentokrát z marockého města Tangier a do Kapského Města nakonec dorazil. Během sedmi měsíců ujel na kole 13 000 kilometrů a navštívil 15 států černého kontinentu.
Povídání o tom, jak bolí zadek po půl roce na kole, o strachu ze tmy, kde v Africe hledat nejhezčí holky, jak chránit slony v Kongu, nebo jak se chytá slepice kolem jezírka s krokodýly.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: