Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
února

Live: TATA BOJS v zajetí hudby: křest Jedna nula Onlive

Centrum současného umění DOX

zpět na výpis akcí
 

Jedna nula OnLive. Tak zní podtitul speciálního online koncertu, který proběhne 21. února v Airship Online Studiu DOX+ a bude v lecčems výjimečný.  

Datum:21. 02. 21
Cena:od 350 Kč
Čas:20:02 - 22:02
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Jak je u Tatáčů zvykem, bude se koncert a křest novinky Jedna nula v mnohém lišit od livestreamů tak, jak je převážně známe. Fakt, že se celá akce odehraje v režii renomovaného režiséra Ondřeje Urbance, který s Tata Bojs v minulosti již několikrát na záznamech živých koncertů spolupracoval, slibuje takřka filmový zážitek v přímém přenosu, kterému přidá na síle i perfektní zvuk pod taktovkou Dušana Neuwertha, světelný design dvorního osvětlovače Filipa Bruthanse nebo originální projekce k novým písním VJe Clada.
 
Fanoušci navíc dostanou během přenosu unikátní možnost sledovat veškeré dění včetně toho, které obvykle probíhá „za oponou“. „Scéna bude situovaná do kruhu pomocí takových věží – ‚menhirů‘ z prázdných kejsů od techniky. Do takto vymezeného prostoru soustředíme veškerou pozornost a zároveň přiznáváme přítomnost a ukazujeme práci všech našich spolupracovníků. Koncerty i kultura obecně nejsou jen lidi na pódiu, ale je to celý tým, bez něhož by žádná akce nemohla proběhnout a my je všechny chceme tentokrát vtáhnout pěkně do dění na scéně. Stanou se společně s námi aktéry i diváky zároveň. Pomyslným středobodem scény je obří diskokoule symbolizující pro všechny účinkující v kruhu diváka a posluchače. K ní se upírá veškerá pozornost,“ vysvětluje Cais.
 
„Když jsme naši desku pojmenovali Jedna nula, netušili jsme, že ji budeme moci živě představit pouze pomocí jedniček a nul. Příště si budeme muset dávat na názvy více bacha! I když se na tento netradiční křest velice těšíme, stejně se už nemůžeme dočkat, až se budeme moci na koncertech potkávat analogově,“dodává Mardoša.
 
Vstupenky na TATA BOJS V ZAJETÍ HUDBY /křest JEDNA NULA OnLive/ jsou v prodeji prostřednictvím portálu GoOut a to hned v několika kategoriích zde. Prvních tři sta padesát vstupenek je k dispozici za zvýhodněnou cenu 350 Kč. Poté budou standardní vstupenky v prodeji za 450 Kč. Zároveň je možné zakoupit také vstupenku za 700 Kč s podtitulem „díváme se dva nebo celá rodina“ a speciální kategorie vstupenek za 1000 Kč je určena pro opravdové srdcaře, kteří chtějí podpořit kapelu nad rámec nabízených možností.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: