Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
ledna

ONLINE: Bali a Sulawesi

Kolem světa

zpět na výpis akcí
 

Bali je nádherný ostrov lákající na svoji bohatou kulturu, náboženský a duchovní život, ale i skvělé potápění, skvělé pláže a nádherné památky.

Datum:15. 01. 21
Cena:97 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: poznání|cestování

Je to ostrov nesmírně populární a pro cestovatele velmi přívětivý. Proto to také byla moje volba pro první cestu s malým synkem. Navštívili jsme kulturní centrum Ubud, opičí les i královský palác, sloní jeskyni i zázračné prameny a sledovali nádherné balijské tance. Ostrůvek Nusa Penida je skvělým místem pro poznávání podmořského života a potápěními s mantami. Prožili jsme i oslavy balijského nového roku a užili si procházky místními vesničkami a rýžovými políčky. Tak jako Bali nabízí bohatou kulturu, sousední ostrov Sulawesi je zase rájem pro milovníky přírody. Národní park Tangkoko na severu ostrova je domovem vzácných makaků chocholatých nebo mých oblíbených nártounů, i když jiného druhu, než kterým se věnuji v rámci ochranářského Projektu Tarsius na Filipínách. I s malým synkem jsme mohli prozkoumávat tropickou džungli. Na pár dní jsme zavítali i na ostrůvek Bunaken, nabízející bohatý podmořský život ostrůvku.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: