Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
prosince

Vánoční SWAP POP-UP SHOP

SVĚT HUB

zpět na výpis akcí
 

Výměna nevhodných dárků, dobrého oblečení, skvělých knih, zachovalých potřeb do domácnosti.

Začátek:14. 12. 20
Konec:18. 12. 20
Cena:130 Kč
Čas:11:00 - 16:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Beauty, Móda

Konečně! Otevíráme dočasnou ale našlapanou 5 dní trvající událost Vánoční SWAP POP-UP SHOP, na které můžete sehnat ty nej dárky. Samozřejmě dle aktuálních opatření, registrujte se zde.

Od 14. do 18. prosince denně 11:00-16:00 v prostoru SVĚT-HUB, kde to dobře znáte, bude vyhrazena jedna místnost velikosti butiku na věci, které máte doma připravené na swap.Ty můžete nosit 7.-11.12. 11-16h do tohoto prostoru na adrese Slovenská 21, připravme je, vyžehlíme. Dovnitř se dostanou najednou max 3 lidi, bude to fungovat prostě jako teď před obchody, které mají omezenou velikost. Příspěvek na akci 130,- vybíráme na místě a můžete se jednou ten samý den nebo jiný 1x vrátit. Je to takový butikový experiment, těšíme se na vás se sváteční atmosférou plné vděčnosti, že se zase trochu uvidíme, sice vás možná postříkáme voňavou desinfekcí, ale to je z lásky
A co můžete nosit? Max 15 krásných kousků, oblečení a věci do domácnosti, ideálně potenciální vánoční dárky!

Vycházíme z nařízených opatření a využíváme této příležitosti na maximum. Vstup bude dle povolených kapacit a s rouškou a k dispozici bude desinfekce.
Těšíme se na vás
Vaše Lucka a Kristýna

SVĚT HUB
Tel: 773588939
Slovenská 21
Praha 2, 10200
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: