Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
listopadu

16 východů Slunce - online projekce a debata

Kino 35

zpět na výpis akcí
 

Kino 35 nabízí možnost online zdarma zhlédnout dokument o vesmírném putování Thomase Pesqueta 16 východů Slunce.

Datum:28. 11. 20
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 18:00
Kategorie: kultura|kina

Na zakončení Měsíce dokumentárních filmů Vám Kino 35 ve spolupráci s Francouzským institutem a 25eme heure v sobotu 28. listopadu v 15h nabízí možnost online zdarma shlédnout dokument o vesmírném putování Thomase Pesqueta nazvaný "16 levers de Soleil / 16 východů Slunce".

Letět do vesmíru. Svůj sen si Thomas Pesquet splnil, když odstartoval ze základny Bajkonur. Šest měsíců ve vzdálenosti 450 km od Země. Tam, kde se svět ztrácí do neznáma, se rozvíjí dialog mezi astronautem a vizionářským dílem Saint Exupéryho, které si s sebou na vesmírnou stanici vzal.

Snímek režiséra Pierre-Emmanuela LeGoffa bude promítán v originálním znění s anglickými titulky a po projekci bude následovat debata s autorem ve francouzském jazyce (bez titulků).

Pro vstup do virtuálního kinosálu klikněte ZDE!

Rezervujte si sobotní odpoledne na toto vesmírné dobrodružství z pohodlí Vašeho domova!

Krátké video od režiséra filmu v AJ.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: