Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
prosince

Online výstava Pokoje: Stay Home Edition

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Místo opuštěných budov promění výstava Pokoje 2020 soukromí mladých umělců. Přehlídka představí studentskou tvorbu.

Začátek:07. 12. 20
Konec:20. 12. 20
Čas:08:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie, ostatní, vizuální umění

Site-specific přehlídka mladého umění Pokoje oživila za svou osmiletou historii prázdné místnosti paláce v Cihelné ulici, Kampusu Hybernská a Desfourského paláce. Poprvé se ale stěhuje z míst veřejných do soukromí samotných tvůrců. Organizátoři přehodnotili zažité postupy a přizpůsobili výstavu současné epidemiologické situaci. Vyzvali studenty vysokých uměleckých škol z celé republiky k proměně pokojů a ateliérů, ve kterých žijí a tvoří.
Videa či fotodokumentace studentských projektů uskutečněných v prostředí domova se poté stanou součástí online výstavy Pokoje 2020. Všechny záznamy budou zveřejněné od 7. do 20. prosince na webových stránkách www.prehlidkapokoje.cz.
Pokoje 2020 se konají pod záštitou Fakulty Architektury Českého vysokého učení technického v Praze, Fakulty designu a umění Ladislava Sutnara Západočeské univerzity v Plzni, Fakulty umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem a Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: