Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
listopadu

ONLINE: Aljaška - the best of ...

Kolem světa

zpět na výpis akcí
 

Jak mi manželka ukázala Seward, Anchorage, Russian river, Tonsina Beach, Mt. Marathon, Lost Lake, Ptarmigan Lake, Denali, Mt. McKinley...

Datum:04. 11. 20
Cena:od 50 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: poznání|fauna a flora, cestování

Říká se, že na Aljašku by měl člověk jet až bude starý, jelikož potom už se mu nebude nikde na světě tolik líbit. Něco na tom možná bude.
Má žena jezdila na Aljašku několik let na různé brigády během studií a chtěla se pozdravit s pár tamnějšími přáteli, já jsem fotograf a Aljaška byl samozřejmě jeden z mých snů. Mým snem je i nadále, jelikož za 5 týdnů jsme viděli jen maličký kousíček. Byli jsme rybařit na moři, prošli jsme nádherné traily, stanovali v Denali, koupali se v ledových potocích a na každém kroku potkávali místní divokou zvěř. Byl to jeden z těch dokonalých výletů.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: