Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
listopadu

Online cestovatelský večer: Korsika a Sardinie

Kolem světa

zpět na výpis akcí
 

Korsika a Sardinie je dokonalé spojení dvou ostrovů, nabízející společně horskou turistiku, nekonečné písečné pláže i prázdná místa bez turistů.

Datum:04. 11. 20
Cena:Zdarma
Čas:17:30 - 18:30
Kategorie: poznání|fauna a flora, cestování

Oba ostrovy leží vedle sebe, tedy jsou dosažitelné pohodlně trajektem ve vašem vlastním obytném autě nebo dodávce a nabízejí tak značnou flexibilitu v tom, jak jednotlivé dny strávíte. I když oba ostrovy jsou hojně navštěvované především v hlavní letní sezóně, pořád se tu najde řada míst, kde budete sami pozorovat západ slunce a přitom dýchat koktejl mořského vzduchu s vůní levandulí a borovic. Korsika vám nabídne krásné horské treky s tradičními vesničkami a Sardinie vám nechá odpočinout na některé ze svých romantických pláží. Je to směs, která rozhodně stojí zato.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: