Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
listopadu

Festival Open House Worldwide - online

Open House Praha

zpět na výpis akcí
 
Tip

První společná událost mezinárodní sítě Open House Worldwide: 48hodinový festival s programem zahrnujícím různé akce, diskuze, prohlídky a další.

Začátek:14. 11. 20
Konec:15. 11. 20
Cena:Zdarma
Čas:01:00 - 23:59
Kategorie: poznání|po praze, ostatní

Na podzim letošního roku se uskuteční historicky první společná událost mezinárodní sítě Open House Worldwide: 48hodinový festival s programem zahrnujícím různé akce, diskuze, prohlídky a další.

Ve spolupráci s architekty, designéry, urbanisty a obyvateli ve více než 35 městech z mezinárodní sítě, se Open House Worldwide dotkne zásadních problémů, kterým lidé v souvislosti s architekturou a tvorbou prostředí po celém světě čelí, od změny klimatu přes bydlení a dopravu po post-pandemický design.

Dnes, deset let od založení mezinárodní sítě Open House Worldwide, je více než kdy předtím zřejmé, že problémy, se kterými se jakožto jednotlivé čtvrti, města a národy potýkáme, jsou problémy, které sdílí celý svět. Ať už jde o pandemii koronaviru nebo stále probíhající klimatickou krizi, škála těchto problémů překračuje hranice a časové zóny a vyžaduje silnou a společnou odezvu.

Mezinárodní síť Open House Worldwide poskytne platformu pro řešení těchto problémů, přičemž například zprostředkuje publiku ve Slovinsku pohled na komunitní plánování v Chicagu, s urbanistickými mysliteli v Buenos Aires se podělí o inovativní řešení pandemie v Taipei nebo otevře diskuzi na téma sociálního bydlení mezi Barcelonou, Lagosem, Mexico City a dalšími.

Stejně jako všechny jiné akce Open House bude festival Open House Worldwide přístupný zdarma. Festival bude vysílán online na webových stránkách Open House Worldwide.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: