Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
srpna

Letní víkendový Brunch

Bowl & Tonic

zpět na výpis akcí
 

O letním víkendu si můžete vychutnat ty brunchové lahůdky z kvalitních a čerstvých surovin s posezením v klidném vnitrobloku kousek od Jiřáku!

Začátek:22. 08. 20
Konec:23. 08. 20
Čas:11:00 - 15:00
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Každý letní víkend si v BOWL&TONIC můžete vychutnat ty nejlepší brunchové lahůdky z kvalitních a čerstvých surovin s posezením v klidném vnitrobloku jen kousek od Jiřáku!

Připravili jsme oblíbená vejce Benedict s holandskou omáčkou podle našeho šéfkuchaře na New Yorský způsob, nadýchané lívance se slaninou, ovocem a s javorovým sirupem, Muffin s vepřovým burgerem, čedarem, s hranolkami a s coleslaw salátkem, mexické Huevos Rancheros s pošírovaným vejcem, chorizem a s našimi domácími mini tortillami, svěží salát ze sezonního ovoce s tapioka pudinkem a Floridský oblíbený dezert Key Lime Pie s limetkovou náplní v korpusu z drcených sušenek. Na zapití jsme namíchali domácí Ice Tea a Bloody Mary s plátkem slaniny. Doporučujeme rezervaci předem.

Kdy - každý letní víkend od 11:00 do 15:00
Kde - Slavíkova 15, Praha 2 (jen kousek od nám. Jiřího z Poděbrad)

Posedět můžete v našem originálním interiéru, kde je příjemný chládek, nebo na klidné a částečně zastřešené zahrádce ve vnitrobloku.

Bowl & Tonic
Tel: 223 557 550
Slavíkova 15
Praha, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: