Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
srpna

Premiéra FAMU v kině 01

Kino Aero

zpět na výpis akcí
 

FAMU v kině je nový distribuční label, který přináší do kin úspěšné krátké filmy.

Datum:19. 08. 20
Cena:od 105 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Těšit se můžete na to nejlepší z mladé animace — filmy od Anna Paděrová, Dari Kashcheeva, Báry Halířové, Nora Štrbová, Verica Pospisilova Kordic, Adela Križovenská aka Juarez Gerturda Spears. Michaela Mihalyi & David Štumpf, Bety Suchanová.

Premiéra FAMU v kině 01
19. 8. od 20:00 | Kino Aero

--------
Animované filmy, které zazářily na letošních Oscarech i velkých světových festivalech. Osm krátkých filmů vám představí talentované tvůrce a jejich rozmanité autorské přístupy: Krátká pocta Miloši Formanovi AHÓJ, na Oscara nominované loutkové drama DCERA, nekompromisní černá komedie o partnerských vztazích SH_T HAPPENS, poetický návrat do dětství SCHOVKA nebo sugestivní portrét o ztrátě blízkého člověka M E Z E R Y. Limity ženského multitaskingu vtipně vystihuje PODLE SYLVIE. Problematiku ústavní péče přibližuje animovaný dokument KDO SE SE MNOU ZATOČÍ a pomyslnou tečkou na závěr je sarkastická anekdota o přijetí vlastního těla MĚJ SE RÁDA. Pásmo FAMU v kině 01 vám odhalí, čeho je současná animace schopná.

Přijďte na to nejlepší z FAMU do kina!

Kino Aero
Tel: 271771349
Biskupcova 87/31a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: