Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
června

Vladimir 518: White Rabbit Red Rabbit

Jatka78

zpět na výpis akcí
 

Hra pro jednoho herce na venkovní scéně Jatek78! Jedna osobnost, jedna obálka, kapka improvizace a vždy jiný průběh večera! Zúčastníte se?

Datum:12. 06. 20
Cena:290 Kč
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Světově proslulý koncept večerů íránského režiséra Nassima Soleimanpoura slibuje pokaždé jinou show. Hra je určena pro jednoho herce, jemuž je předána v zapečetěné obálce těsně před jeho premiérou.

Bez zkoušek, bez režiséra, každý večer s jiným hercem, pouze se scénářem v zapečetěné obálce na scéně. Odvážný mezinárodně uznávaný divadelní experiment íránského autora je důraznou připomínkou transformující síly divadla.

V roce 2010 odmítl íránský dramatik Nassim Soleimanpour nastoupit vojenskou službu, důsledkem toho bylo tříleté domácí vězení, neboť nedostal cestovní pas. Proto napsal hru, která může cestovat po světě místo něho. Diváci se společně s každým novým hercem vydávají do neznáma, prožijí hluboké a osobní emoce, dojdou na hranice svobody a možností divadla. Možnost opět vycestovat Nassim získal až po dlouhých třech letech.

Jatka78
Tel: 731 555 477
Jateční 1530/33
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: