Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
června

Pišlické příběhy - online

Divadlo Minor

zpět na výpis akcí
 

V podání vypravěče Ivana Trojana se těšte na vtipné příběhy z pohádkové říše. Živý přenos četby s hudebním doprovodem z Divadla Minor.

Datum:07. 06. 20
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 11:00
Kategorie: pro děti|Divadlo, Zábava

„Tak tuhle knížku mám fakt rád. Je to taková jakoby pišlická kronika – vypráví, jak nás tatínek dal Jáchymovi, jak ten nás potom pojmenoval a různě ozdobil. Píše se v ní, jak jsme se s Líkasem vyprali v pračce, jak jsme si udělali vrtulník z hodin a jak jsme se saunovali v troubě. Jéje, my jsme už prožili věcí! A co teprve, když jsme ve formuli ujížděli před Prdlefucem!“ Váš pišlik Jalda J.

V podání vypravěče Ivana Trojana se těšte na vtipné příběhy z pohádkové říše. Parta pišliků a její akce „sauna“ či „pračka“ skvěle zrcadlí dětskou představivost a zálibu ve vytváření pro ně tak důležitého mikrosvěta. Nechte se akčními pišliky opět či konečně strhnout a prožijte s nimi skvělá dobrodružství, která se stala i nestala – v tom světě, kde se „jako dějí“ prapodivné věci…

Každým rokem jsou největším lákadlem festivalu Struny dětem Pišlické příběhy. Autorský projekt skladatelky a klavíristky Beaty Hlavenkové podle knihy Filipa Rychlebského je vždy v programu beznadějně vyprodán během několika minut po spuštění prodeje vstupenek. Scénická adaptace pišlických dobrodružství si kdysi na Strunách dětem odbyla svou premiéru a její návraty se staly již po šest let tradicí.

čtení: Ivan Trojan; klávesy a zpěv: Beata Hlavenková; banjo a zpěv: Petr Ostrouchov; perkuse a zpěv: Milan Cais; ukulele a zpěv: Gabriela Vermelho; kontrabas: Tomáš Liška; bicí: Jiří Slavíček; harfa: Hedvika Mousa Bacha; animace: Zdeňka Morávková.

Divadlo Minor
Tel: 222 231 351
Vodičkova 6
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: