Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
června

David Stypka & Bandjeez na lodi

Náplavka

zpět na výpis akcí
 

Vzhůru na palubu přináší live koncerty na palubě parníku, kde si v malém počtu lidí bezpečně užijete nejen svého oblíbeného umělce.

Datum:25. 06. 20
Cena:690 Kč
Čas:17:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

David Stypka & Bandjeez v Praze na lodi na Vltavě pro 100 lidí 25.6.2020!
Koncerty: 17:00 a 20:00

Pozor, na každý koncert prodáváme pouhých 100 vstupenek!
Nástup 20 minut před startem v Praze na Rašínovo nábřežíí - loď Odra. Pozor, vyplouváme přesně na čas!
Myšlenka projektu “Vzhůru na palubu” reaguje na současný stav, který neumožňuje interpretům a kapelám plnohodnotně koncertovat a jejím fanouškům vyrazit z domu a užít si své oblíbené umělce naživo venku na louce ve festivalovém kotli.
Vzhůru na palubu přináší live koncerty na palubě parníku, kde si v malém počtu lidí bezpečně užijete nejen svého oblíbeného umělce, ale i dvouhodinovou vyhlídkovou plavbu Prahou. Mimo to svojí účastí umělce podpoříte. Interpreti i kapely a celé jejich teamy (zvukaři, osvětlovači, technici, manageři,dopravci atd.) teď prožívají nelehké období.
Koncerty na palubě parníků přináší rovněž jedinečnou příležitost, jak si užít vaše oblíbené umělce v komornějším prostředí, pokecat s nimi, vyfotit se, podpořit je nákupem merche, desek či dalších věcí, které si můžete nechat rovnou podepsat.
Takže vzhůru na palubu. Pojďte si s námi užít koncerty a léto! 

Náplavka
Tel:
Rašínovo nábřeží 2
Praha 2
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: