Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
června

Na krev s Cirk La Putyka

Edison Filmhub

zpět na výpis akcí
 

Časosběrný dokumentární film Na krev zachycuje osmou generaci loutkařského rodu Kopeckých skrze bratry Rosťu a Vítka Novákovy.

Datum:02. 06. 20
Cena:155 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina

Časosběrný dokumentární film Na krev zachycuje osmou generaci loutkařského rodu Kopeckých skrze bratry Rosťu a Vítka Novákovy v klíčovém období jejich existence a to od roku 2014, kdy získali svůj vlastní prostor pojmenovaný Jatka78 a poprvé přičichli k ambicióznějším projektům s novocirkusovým souborem Cirk La Putyka.
Zatímco v Evropě sklízejí slávu, doma je čekají překážky a komplikace. Přesto se nevzdávají. Dělají své uměnís dechberoucí upřímností – a až na krev. Jejich krev je krev kočovných umělců, a jejich posedlost sahá přes slavný rod loutkářů Kopeckých mnoho generací nazpět.

Po dokumentu je připravena debata s režisérem Erikem Knoppem a Vítkem Novákem z Cirku La Putyka.

Edison Filmhub
Tel: 777 111 824
Jeruzalémská 2
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: