Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
května

Dětský den v Karlíně

Karlín Market

zpět na výpis akcí
 

Připraveny budou dílny pro děti (7 různých stanovišť) ve spolupráci s DDM hl.m.Prahy, balónkový mág, skákací hrad, dětské divadélko...

Datum:30. 05. 20
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 15:00
Kategorie: pro děti|Zábava

V sobotu – 30. května od 9:00 do 15:00 – se na vás a vaše ratolesti budeme těšit na Karlínském náměstí. Připraveny budou dílny pro děti (7 různých stanovišť) ve spolupráci s DDM hl.m. Prah, balónkový mág, skákací hrad, dětské divadélko, dětská jóga s angličtinou Little Bubbles Svět malých dětí a také hudební kapela Elias and The Shepherds.

Prodejci si pro nejmenší připraví dětské speciality jako zmrzlinu, párky v rohlíku, hranolky, cukrovou vatu, makronky, churros, čerstvé ovocné šťávy, a dokonce i baby capuccino nebo nealkoholický cider. Také budeme prodávat oblíbené Kunratické jahody!

Karlín Market
Tel:
Karlínské nám. 316/7
Praha, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: