Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
května

PSH Live Band - eKoncert

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Staňte se opět součástí živého koncertu - jak přímo v klubu, tak prostřednictvím online platformy.

Datum:21. 05. 20
Cena:od 100 Kč
Čas:20:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty

PSH - Peneři Strýčka Homeboye
Live Band eKoncert
21. 5. 2020 20:00
Lucerna Music Bar, Praha
PSH vystoupí exkluzivně s živou kapelou.
V Lucerna Music Baru se v průběhu května uskuteční série eKoncertů. Vzhledem k uvolnění protikoronavirových opatření bude do klubu vpuštěn limitovaný počet 80 diváků, ostatní se připojí pomocí video technologie a budou zobrazeni na LED obrazovkách v klubu. Kapely si tak zahrají opět s přítomným publikem a fanoušci budou znovu součástí živého koncertu – jak přímo v klubu, tak prostřednictvím online video platformy.
Vstupenky budou v prodeji od pondělí 11. 5. 15:00 na webu Lucerna Music Baru a GoOut.cz. Na každý koncert bude v prodeji limitovaný počet 80 vstupenek přímo do klubu a dále bude možné zakoupit VIP vstupenky s přístupem na VIP live stream anebo přispět dobrovolným vstupným v rámci standardního live streamu.
Majitelé VIP live stream vstupenek dostanou přístup do video platformy Zoom, pomocí které se připojí do klubu, kde budou vidět na LED obrazovkách. Kromě živého koncertu se mohou těšit na exkluzivní obsah – nahlédnutí do backstage, rozhovor s kapelou apod. Ve virtuální místnosti se navíc budou moci podívat, kdo se dívá s nimi anebo si sdělovat zážitky z koncertu prostřednictvím chatu. Standardní live stream bez bonusového obsahu bude vysílán na Facebooku a YouTube Lucerna Music Baru, kapel a partnerů.

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: