Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
dubna

Monika Načeva - Artparking

Holešovická tržnice

zpět na výpis akcí
 

Koncert Moniky Načeva v rámci projektu Artparking. Naživo a přesto bezpečně a pohodlně zhlédněte koncert z vašich automobilů.

Datum:24. 04. 20
Cena:438 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Koncert a předkřest nového alba Moniky Načevy v rámci multižánrového festivalu Art Parking. Jedná se o další hudební projekt Moniky Načevy, který nese název Zdivočelí koně, podle jedné básně Pavla Zajíčka, kterou právě Načeva se svou stávající kapelou zhudebnila. Ke zhudebnění vybrala básně umělců, kteří byli pronásledovaní minulým režimem, z let 60.–80., jako jsou Ivan Martin Jirous, Pavel Zajíček, Vladimíra Čerepková, Václav Hrabě, ale i méně známých jako je Věra Jirousová nebo Šárka Smazalová. S těmito hudebními básněmi, velmi citlivě a přitom silně interpretovanými chce Monika Načeva, která má k těmto básníkům také osobní vztah, oslovit publikum, které vnímá umění jako citlivou vnitřní, ale důležitou součást svého života, kterou je třeba hledat v našem rychlém konzumním světě.

Představení zhlédnete z pohodlí a bezpečí Vašeho osobního automobilu

Cena vstupného se vztahuje na jeden osobní automobil.

Holešovická tržnice
Tel: +420 220 800 592
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: