Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
dubna

Tři sestry - online koncert

Palác Akropolis

zpět na výpis akcí
 

Můžete se těšit na online koncert, na kterém Tři sestry zahrají to nejlepší ze své dlouhé historie včetně Aidy, Kovárny či Mexika.

Datum:17. 04. 20
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

V letošním roce slaví Tři sestry již 35 let od svého založení a sezonu oslav si představovaly opravdu úplně jinak! V tuto chvíli měly být v poslední třetině téměř vyprodaného jarního Vinyl tour, kde měly zaznít pouze skladby z prvních tří alb... bohužel se odehrát pouze jediný koncert.

Protože kapele chybí společné hraní a setkávání se svými věrnými fanoušky, využily Tři sestry možnosti zahrát jim formou streamovaného koncertu. V pátek 17. 4 od 20:00 se ve spolupráci s Časopis Reflex a internetovou televizí MALL.TV uskuteční v Palác Akropolis živé vystoupení.

Můžete se těšit na cca 1,5hodinový koncert, na kterém Tři sestry zahrají to nejlepší ze své dlouhé historie včetně Aidy, Kovárny či Mexika a jistě dojde i na závěrečnou hymnickou Modlitbu pro partu, o to víc naléhavější v dnešních temných dnech plných bezbřehých zákazů.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: