Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
března

ZRUŠENO: Dechem, Martin Stranka

Mánes

zpět na výpis akcí
 

14 let práce a přes půl roku příprav směřovalo k tomuto okamžiku — doposud největší fotografické výstavě Martina Stranky "Dechem".

Začátek:03. 03. 20
Konec:31. 03. 20
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie, vizuální umění

"14 let práce a přes půl roku příprav směřovalo k tomuto okamžiku — mé doposud největší fotografické výstavě "Dechem" ve velkolepé Výstavní síni Mánes v centru Prahy. Čtrnáct let stále zahraničních výstav a tak je toto pro mě pomyslný návrat domů do České republiky. Co nejsrdečněji bych Vás rád tímto pozval na výstavu, která shrne mé dosavadní výtvarné fotografie a poprvé bude také vystaven projekt Portraits. Fotografická výstava bude trvat celý měsíc a to konkrétně od 3. března do 31. března 2020, denně od 11 — 20 hodin. Je mi také ctí, že událost obdržela záštitu hlavního města Prahy a jako jediná získala záštitu světové organizace World Photography Organisation.  K výstavě vyjde zcela nová kniha Dechem, která bude v omezeném počtu k dispozici na místě. Zvolili jsme také jedinečný koncept výstavy, a tak budu osobně na výstavě každý den přítomný. Bude to náročné, ale už teď těším na osobní setkání s vámi. Navíc jsme se rozhodli pro volný vstup a zpřístupnit tak umění všem. Budu moc vděčný, za sdílení této jedinečné události s vaší sociální bublinou. Přijďte s přáteli a to na adresu Masarykovo nábřeží 250/1, Praha 1."
 

Mánes
Tel:
Masarykovo nábřeží 250/1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: