Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
března

Aero naslepo | Otrlácká edice

Kino Aero

zpět na výpis akcí
 

Festival otrlého diváka 2020 si opět přivlastnil populární formát svého domovského kina, Aero naslepo.

Datum:08. 03. 20
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 19:00
Kategorie: kultura|kina

Vložte svůj divácký osud do rukou otrlých dramaturgů a nechte se zlákat na projekci, kde až do chvíle, než se usadíte do sedaček, nebudete vědět, co vás bude čekat. My po vás za vloženou důvěru nebudeme požadovat žádné vstupné předem. Pokud přijdete a zjistíte, že jste promítaný titul již viděli či neodpovídá vašim otrlým nárokům, můžete do deseti minut odejít ze sálu a my vám na revanš dáme jedno pití na Aerobaru na účet podniku. Když naopak v sále zůstanete, budete po projekci mít možnost formou dobrovolného vstupného ohodnotit míru svého zážitku přesně takovou částkou, jakou sami uznáte za odpovídající. Jdete do toho? Pokud váháte, sledujte facebookový profil Festivalu otrlého diváka. Opět tam budeme před začátkem přehlídky publikovat tajnosnubné, záludné a možná i zcela zavádějící nápovědy, které budou alespoň částečně naznačovat, na co se vlastně můžete těšit. Tentokráte Vaše nejzvrhlejší brakové choutky prověří Ústřední půjčovna filmů, jež vás zve do mezihvězdné mlhoviny, v níž se hranice nestoudnosti rozplývají v tvůrčím všehomíru, a nic není nemožné. Masová nahota, kosmické rajdy, rozcupovaná těla a laserové rákosky, to vše v zářivé hvězdě vědeckofantastického filmu, která neprávem upadla v zapomnění černé díry dějin tuzemákové kinematografie.

Kino Aero
Tel: 271771349
Biskupcova 87/31a
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: