Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
března

Planet Fest - Vol. 2

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Zajímavé rozhovory, následované praktickými workshopy i interaktivními vystoupeními speakerů, kteří mají co říct k ohleduplnému životnímu stylu.

Datum:01. 03. 20
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 19:00
Kategorie: poznání|ostatní, workshopy

Připravili jsme pro tebe zajímavé rozhovory na hlavní stage, následované praktickými workshopy i interaktivními vystoupeními speakerů, kteří mají co říct k ohleduplnému životnímu stylu. V tématech Zero Waste, Veganství a Eco.

Najdeš tu taky desítky stánků s eko vychytávkami, ohleduplnou rostlinnou stravou, oblečením ve stylu slow fashion, upcykl. Inpirace a potřeby k tomu, jak můžeš žít zero waste doma, ale třeba i v kanceláři.

Prostě všecho, co potřebuješ k tomu, aby sis užil/a svůj pobyt na planetě Zemi ohleduplně.

Hodně z věcí si budeš moci vyzkoušet i prakticky – některé aktivity jsme přizpůsobili i dětským návštěvníkům. I oni si budou moci hrát, učit se a inspirovat k ohleduplnosti k planetě a k tomu, jak žít jinak.

Náš event je hlavně fest: a proto se na něm budeš nejen inspirovat, ale chceme, aby sis to také pořádně užil/a. Carpe Diem se dá žít i s ohledem na ostatní.

Připraveni pro tebe budou DJs, kteří podporují ochranu planety. Také různé praktické workshopy a relax zóna. Seznámíš se tu také s vegan sportovci a sportovkyněmi z pořádajících Vegan Fighter, kteří žijí dlouhé roky v souladu s ohleduplným životním stylem.

Součástí bude i v tomto případě také úžasná atmosféra a obrovské, živé setkání lidí, kteří chtějí žít ohleduplně k ostatním tvorům i planetě.

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: