Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
března

ZRUŠENO: Opera v Cinema City: The Magic Flute

Cinema City Chodov

zpět na výpis akcí
 

Nadčasové mistrovské dílo Wolfganga Amadea Mozarta ve Slovanském domě a na Chodově.

Datum:24. 03. 20
Cena:299 Kč
Čas:18:00 - 21:45
Kategorie: kultura|divadla, kina, klasika

Nadčasové mistrovské dílo Wolfganga Amadea Mozarta na salcburském festivalu je vždy událostí! Zvláště když Die Zauberflöte (Kouzelná flétna) dostává takovou „velkolepou a virtuózní inscenaci“ (Le Figaro) režisérky Lydie Steier. Mladá americká režisérka debutovala salzburským festivalem čerstvým pohledem na nejoblíbenější operu všech dob, kterou provedl mladý soubor světových zpěváků, Konzertvereinigung Wiener Staatsopern chor a Wiener Philharmoniker pod taktovkou kriticky uznávaného dirigenta Constantinose Carydise. Mezi sólisty nacházíme ruskou koloraturku Albinu Shagimuratovu jako osvědčenou Královnu noci, německou sopranistku Christiane Karg jako Paminu, německého barytonistu Matthiase Goerneho (Sarastro) a také českého basbarytonistu Adama Plachetku (Papageno) nebo Marii Nazarovu (Papagenu). Poslední dva pěvci se právě dobře znají ze scény Vídeňské státní opery. 

Praha Slovanský dům
19:00

Praha Chodov, Westfield Chodov
18:00
 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: