Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
února

Vyměň kytku

Kafe Pragovka

zpět na výpis akcí
 

Máte doma květinu navíc? Hledáte květinu novou? Pak je tu právě pro vás květinový swap v Pragovce.

Datum:22. 02. 20
Cena:50 Kč
Čas:14:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Bydlení

Jak to udělat a jaká jsou pravidla? Pojďme si říct, že nejlepší bude, když pravidla nebudou. Jediné, co je potřeba k účasti udělat je donést rostliny se kterými jste připraveni se rozloučit (ideálně je popsat) a přijít k nám do Kafe Pragovka dne 22. 2. 2020.
Protože se ale určitě najde i spousta lidí, kteří by dorazit chtěli, ale nemají dostatek květin na výměnu, bude také možnost plant swap zároveň pojmout i jako second hand, ceny květin už necháme plně ve vaší režii.

Typ rostlin: Jakýkoliv
Stav rostlin: V dobré kondici bez škůdců
Počet rostlin: Úplně na vás
Semínka? Jasně!
Řízky? Čím víc řízků tím líp!
Vstup: 50,-

Program:
Start ve 14:00, konec cca v 18:00
Vyjma výměny a prodeje květin z druhé ruky se budete moct také těšit na doprovodný program v podobě tématických workshopů od Ateliéru 26 a Rudého slona.

Ještě jedna věc, nevyměněné květiny, které po plant swapu zbydou můžete nechat v našem Green Azylu, kde si počkají na nové majitele.

Kafe Pragovka
Tel: 731 112 693
Kolbenova 923/34a
Praha 9, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: