Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Cross Club

Praha 7, Plynární 23, 17000

zpět na výpis
Tip
   
Cross Club

Jídlo už jsme darovali potřebným a teď už jen doprodáváme pivo společně se sbírkou prědmětů pro lidi bez domova.

Telefon:736535010
Kategorie: zábava|party a kluby, elektroswing

Doprodáváme pivo v pet lahvích.

11 platan 1,5l 40kč

lobkowicz 12 1,5l 50 kč

italská vína 1,5l 150 kč

k tomu máme italskou, nebo brazilskou kávu a nějaké limonády

Tak se stav a jestli máš doma knihy nebo hry nebo hygienické potřeby pro lidi bez domova, tak je vezmi sebou a necháš je tu pro červený kříž! Každý den od 12:00 do 20:00!

A to se vyplatí.

*****
Crossclub je jedinečně koncipované multikulturní centrum, které nabízí skutečnou kříženinu kultur, žánrů a přístupů. Již dlouhá léta je nedělitelnou součástí pražské kulturní sítě respektovanou nejen v Čechách, ale i v zahraničí.

Každý den nabízí hudební program zaměřený na nemainstreamové hudební žánry, jak v živé tak elektronické hudbě. Na dvou stageích můžete potkat často české i zahraniční headlinery velkých festivalů. Dále si tu můžete vybrat z rozmanité škály stylů od dubu, dubstepu, breakbeatu a drum and bass přes reggae, ska, punk, rockabilly až po world music. Kromě hudebního programu je klub Cross postaven i na multižánrové prezentaci alternativní kulury se zaměřením na mladé divadelní soubory, autorské čtení, cestovatelské besedy, promítání klubových filmů i aktuální kinematografie, vzdělávání pomocí dokumentárních filmů a besed a v neposlední řadě i odpolední divadelní představení pro děti. To vše za minimální vstupné či zcela zdarma. Stejně tak ceny na barech za pití i jídlo jsou v příjemných hladinách dostupné i studentům.

Cross Club je zároveň podnikem, který nabízí sám o sobě podívanou. Jeho fascinující futuristický design se spoustou podivných předmětů vytvořil a stále znovu vytváří František Sádra Chmelík a jeho tým.

Pokud Vás zajímá alternativní kultura, neměli by jste klub minout... 

Plynární 23
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: