Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
července

Smím prosit? mambo + salsa

360° Lounge Bar

zpět na výpis akcí
 

Jägermeister taneční párty s Tea Jay Ivem.

Začátek:03. 07. 13
Konec:04. 07. 13
Čas:21:00 - 02:00
Kategorie: zábava|party a kluby, zábava - ostatní

Jako první ve městě nabídne fusion hotel mejdan, kde můžete propojit pohyb těla s výukou tance. Během několika večerů máte šanci se naučit elektro swing, twist, northen soul, ska, mambo, salsa, rockn´n´roll a lindy hop! 

Zavzpomínejte na vyhlášené kluby jakým bylo Wigan Casino či Studio 54, kde se během 70 let tancovalo v rychlém tempu northen soul. Zažijte na vlastní kůži atmosféru, kdy taneční i hudební svět ovládl swing nebo si vyzkoušejte populární lindy hop – swingový párový tanec, který Vás nebude omezovat na naučené figury, ale dá prostor Vaší tvořivosti a improvizaci.

Užijte si provokativní rockn´n´roll, který se v 50 letech stal jedním z nejoblíbenějších hudebních i tanečních stylů a tento stav trvá dodnes. Vratťe se na chvilku do doby, kdy twistu podlehl celý svět a všichni se kroutili do rytmu skladby „The Twist“ od Chubby Checkera. Pokud upřednostňujete latinsko americké tance, doražte na večer plný salsy a mamby. 

Smím prosit/Jagermeister taneční party nejsou večírky pro starší ani pokročilé. Ve fusion hotelu, v baru 360°, Vás čeká medjan čerpající z atmosféry let předešlých naroubovaný na dnešní skvělou dobu.

 

360° Lounge Bar
Tel: 724872316
Panská 1308/9
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: