Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

V okolí Petřínské rozhledny jsme připravili program pro všechny, kteří se přijdou na Petřín tradičně políbit, ale nejen pro ně.

Datum:01. 05. 13
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Od 14 hodin bude probíhat netradiční vystoupení moderního provazochodectví, tzv. slackline. Tuto novodobou a již oblíbenou zábavu si návštěvníci na místě mohou také vyzkoušet. Další připravenou akcí je flashmob a vystoupení kouzelníka Grina, který bude celou akcí provázet. K poslechu bude hrát australský muzikant Rowen Slocombe.
 
Během odpoledne je pro návštěvníky připraveno fotografování s Máchou. Fotografie, které si rovnou můžete odnést domů, budou také zveřejněny na facebookových stránkách Muzea. Součástí máchovského odpoledne je soutěžní anketa. Vyhlášení vítězů a sladká odměna čeká na návštěvníky každou hodinu.
 
Předpokládaný konec akce je v 17 hodin.

Petřínská rozhledna ...
Tel: 724911497
Petřínské sady
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: