Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
června

Žižkovské pivobraní

Městská část Praha 3

zpět na výpis akcí
 

Festival malých českých a minipivovarů pro rodiny s dětmi na Parukářce!

Začátek:07. 06. 13
Konec:08. 06. 13
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: gastro|festivaly

Druhé pokračování degustace piva klade důraz především na rozumnou konzumaci chmelového moku a nabízí pestrý program v podobě soutěží, her nebo sportovního vyžití. Na rozdíl od předešlého ročníku budou nabízet svoje produkty minipivovary s maximálním výstavem do 10 000 hektolitrů ročně, proto bez finanční pomoci městské části Praha 3 by ani nemohly představit svůj nevšední sortiment, který zahrnuje všechny kategorie: piva pšeničná, výčepní, bylinná, kvasnicová, speciální se sníženým obsahem alkoholu, portery i ležáky.

K pivu si návštěvníci mohou vychutnat různé delikatesy vhodné ke konzumaci piva – pivní sýry, slané štrůdly, pečené maso nebo grilovanou zeleninu. Pro rodiny s dětmi budou připraveny zajímavé hry, jako skákací hrad, nafukovací fotbálek, malování na obličej či klauni z balónkova.

Ani ten, kdo jinak neholduje pivu, může najít cestu na Vrch svatého Kříže. Zajímavou podívanou nabídne exhibice na kole BMX VSA Xtreme teamu v mobilní minirampě, kde každý bude moci obdivovat vystoupení extrémních sportů.

A nakonec k dobrému pivu patří dobrá muzika. Tu v pátek 7. června obstarají rock´n´rollový blues band Caktus Show Band připomínající skotačení Sto zvířat a ska formace Discoballs. Sobota 8. června bude patřit Kubáncům Santy y su Maraba, kteří se svými latinskoamerickými rytmy roztančí publikum stejně jako tradiční Magnum Jazz Bigband, hrající šlágry od Ge­orge Gershwina, Dizzy Gilespieho, Glenna Millera nebo Beatles. Vrcholem bude závěrečné vystoupení The Tap Tap, kapely absolventů škol pražského Jedličkova ústavu, s nimiž často spolupracují hvězdy našeho domácího showbyznysu a jsou vyhledáváni i na zahraničních pódiích.

Městská část Praha 3
Tel: 222116111
Pod Parukářkou 2763/6
Praha 3
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: