Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Ramaton je nejen běžecká akce, kterou pořádá občanské sdružení Ramus. Ramus již více než tři roky organizuje pravidelné volnočasové aktivity pro mladé lidi s postižením i bez něj.

Datum:28. 04. 13
Čas:10:00 - 16:00
Kategorie: sport|běh a kolo, relaxace

Akce má několik rovin: 

:: podpořit vzrůstající zájem o společné běhání jako takové 
:: zrelativizovat samotný pojem postižení a položit si otázku: je vlastně workoholismuskonzumerismus a internetismus něčím jiným než postižením? Znáte vůbec někoho, kdo takto není postižený
:: získat finanční prostředky na další aktivity o. s. Ramus

Jak bude Ramaton probíhat? 
Ramaton se uskuteční v neděli 28. dubna v pražské Stromovce. Start bude u piknikového místa poblíž viaduktu – právě zde akce v 10.00 oficiálně vypukne. Za doprovodu živé hudby zde bude otevřena kavárna, ve které budou obsluhovat lidé z Ramusu. Otevřen bude také registrační stánek pro běhuchtivé.

Vybrat si lze ze dvou běhů: Holešovická desítka (klasický běh, 10 km, start v 11.00) a Ramusí dvojka (tematický běh, 2 km, start ve 14.00). Více informací o bězích naleznete zde.

Ramus o.s.
Tel: 724358398
Stromovka
Praha, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: