Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
dubna

Česká taneční platforma 2013

Tanec Praha o. s.

zpět na výpis akcí
 

19. ročník Festivalu současného tance a pohybového divadla na 6 nezávislých scénách!

Začátek:11. 04. 13
Konec:14. 04. 13
Čas:17:00 - 23:00
Kategorie: sport|tanec

Přehlídka toho nejlepšího z českého současného tance a pohybového divadla, kterou uvede občanské sdružení Tanec Praha, proběhne od 11. do 14. dubna 2013 na šesti pražských nezávislých scénách (Ponec – divadlo pro tanec, Alfred ve dvoře, Divadlo Archa, La Fabrika, Studio ALTA, Teatro NOD).

Během čtyř festivalových dnů se představí zásadní české umělecké skupiny jako 420PEOPLE, DOT504 & Teatr Novogo Fronta, Lenka Vagnerová & Comp., ME-SA, NANOHACH, Spitfire Company, Tantehorse nebo VerTeDance. Svůj původní projekt také představí Andrea Miltnerová.

Kompletní program festivalu najdete zde

Předprodej vstupenek na všechna představení od 22. února na pokladně divadla Ponec.

Festival Česká taneční platforma patří ke kvalifikovaným a zahraničními experty vyhledávaným festivalům, na kterém dostávají prostor k prezentaci čeští (a s českými tanečníky či prostory spolupracující) umělci z oboru současný tanec a pohybové divadlo.

Pro umělce jde o jedinečnou šanci, jak zaujmout dramaturgy a producenty ze zahraničí a regionů, pro diváky poskytuje festival možnost ukázat během velmi krátkého období ta nejzajímavější česká taneční díla vzniklá za uplynulý rok.

Posláním festivalu je zprostředovat českým umělců kontakty na národní i mezinárodní promotéry a dramaturgy a přispět tak k navázání hlubší spolupráce (mezinárodní turné, účast na festivalech, workshopech atd.).

Tanec Praha o. s.
Tel: 224 817 886
různě po Praze
Praha
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: